Garantie

Garantie verlenen is voor ons net zo belangrijk als het verkopen van het juiste product.

Juist door het verlenen van deze garanties weten ook steeds meer mensen ons te vinden.

Mocht er tijdens de garantieperiode een storing optreden of wanneer u niet tevreden bent over een artikel dan zullen wij alles in het werk stellen om dat voor u op te lossen.

Doordat wij beschikken over een eigen technische dienst zijn wij in staat om problemen in de meeste gevallen direct op te lossen en wanneer dat niet lukt vragen wij u een dag geduld te hebben.

Een artikel opsturen is dus niet aan de orde en u bent uw artikel of apparaat geen dagen of weken kwijt.

Wij verlenen op alles wat wij verkopen TWEE JAAR garantie en op bepaalde producten zelfs DRIE JAAR garantie zonder dat u daarvoor iets extra’s betaald en in de meeste gevallen zonder uitzonderingen.


 

Webshopaankopen

Mocht er na aanschaf van een product in onze webshop iets niet in orde zijn dan kunt u dat aan ons melden. Wij zorgen er dan voor dat u het product kosteloos terug kunt sturen. Wij gaan er dan voor zorgen dat het probleem wordt opgelost en sturen het dan zo snel mogelijk weer terug. Wanneer u niet geheel tevreden bent over een aankoop dan kunt u het product altijd weer terug sturen. Zodra het product weer bij ons terug is zullen wij het aankoopbedrag direct weer terugstorten.

Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.