REPARATIE ELEKTRISCH GEREEDSCHAP

 

Reparatie van elektrisch gereedschap loont de moeite!!

Gereedschap dat gebruikt wordt kan op een gegeven moment mankementen gaan vertonen of zelfs helemaal dienst weigeren.

Op dat moment kunt u twee dingen doen. Het appararaat weggooien en op zoek gaan naar iets anders of u kunt het laten repareren.

 

                                

De laatste optie, het laten repareren, loont vaak zeker de moeite. Het repareren van een apparaat is vaak goedkoper dan je vooraf zou denken.

Wij beschikken over een grote voorraad onderdelen van de meeste merken en wanneer dit niet voorradig is dan kunnen wij zelfs het kleinste onderdeeltje bestellen en monteren tegen redelijke tarieven.

Wanneer u bij ons een apparaat ter reparatie aanbied dan doen wij vooraf prijsopgave en kunt u daarna beslissen of u tot repareren over gaat.Wanneer u besluit een apparaat niet te laten repareren dan rekenen wij slechts 12,50 euro aan onderzoekskosten.

Wanneer u daarna over zou gaan tot aanschaf van een nieuw apparaat dan brengen wij u de onderzoekskosten in mindering op de aanschafprijs.

Door deze methode die wij hanteren komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

                                                                         

 

EIGEN REPARATIESERVICE

 


Onderhoud van elektrisch gereedschap

Naast het repareren van gereedschap zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhouden van uw gereedschap.

Goed onderhouden gereedschap is een behoud van uw machines en bespaart u een hoop ergenis en ellende. Vraag of informeer naar de mogelijkheden en de scherpe onderhoudstarieven.


 

 

 

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer 058-2124205.